Glutenvrij

Item 1-25 van 153 in totaal item(s)

Als je een glutenallergie of intolerantie hebt, dan ben je gevoelig voor de eiwitten in gluten. Deze komen voor in granen als tarwe, gerst, rogge, spelt en kamut. Ze zitten vaak in producten als brood, crackers, pasta en koekjes, maar bijvoorbeeld ook in verschillende soepen, sauzen en bier.

Bij Natural Brands vind je merken als Dr. SchärLe PooleOrgranFinax, RoleysRizopia en Bakery on Main die een breed assortiment glutenvrije producten aanbieden. Denk aan glutenvrije koekjes, zoutjes, muesli, brood, maar ook pasta en bijvoorbeeld bakmixen om zelf de lekkerste cake en pannenkoeken te maken. Deze producten zijn gemaakt van glutenvrije 'granen' zoals rijst, maïs, boekweit en teff.

Ook kun je bij ons terecht voor producten als quinoa, amaranth en boekweit. Officieel zijn dit geen granen, maar ze worden wel vaak op die manier gegeten. Zo kun je bijvoorbeeld ook lekker glutenvrij genieten van een roerbakschotel geserveerd met quinoa of een frisse salade met amaranth.

Je herkent glutenvrije producten aan het glutenvrije logo (een doorgestreepte aar) op de verpakking.

Glutafin

Helaas is Glutafin door onze leverancier gesaneerd en dus niet meer verkrijgbaar. Dr. Schär, Le PooleOrgran en Finax bieden voor Glutafin broodbakmixen prima alternatieven. Met name is Finax aan te radenKenmerkend aan Glutafin is dat je er een kwalitatief goed, lekker luchtig brood van bakt. In de bakmix zit tarwezetmeel (zonder gluten!) wat bijdraagt aan de structuur. Dit wordt in de bakmixen van Finax ook gebruikt. 

Product aan wensenlijst toegevoegd
Producten zijn toegevoegd om te vergelijken

Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze Algemene Voorwaarden en Privacy & Cookie beleid. Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

Lees Algemene voorwaarden >   Lees Privacy & Cookie Beleid >  

Copyright © 2010 - 2018 | Foto's en teksten zijn onder voorbehoud.