Wie zijn wij?

Hoe het begon

Hoi! Mijn naam is Anita en ik ben vanuit mijn studie en interesse voor voeding & gezondheid in 2012 de online winkel Superfood Kitchen begonnen. Het assortiment breidde zich behoorlijk snel uit waardoor de naam Superfood Kitchen de lading niet meer dekte. Om die reden is in 2014 de naam Natural Brands in het leven geroepen voor een compleet assortiment aan gezondheids- & reformartikelen (40.000 artikelen). Inmiddels doe ik dit niet meer alleen, maar in samenwerking met m'n leverancier. Een fijn team dat mij voorziet van de allerlaatste, nieuwste artikelen en dat alle pakketten heel snel en netjes de deur uitgaan.


Ook is er in 2013 een aparte online winkel Mason Jar Kitchen  opgericht: Passie voor Potten ;-) ! De look & feel van deze hippe, vintage inmaakpotten uit Amerika hebben een magische werking: voordat ik het wist had ik het breedste assortiment van Europa aan mason jars en bijbehorende accessoires. Allemaal eigen voorraad en gaat dan ook de meeste tijd in zitten. Als je me dus zoekt, dan bevind ik me ergens tussen een computerscherm en potten :-)

Als laatste, begin 2015, is nog de webwinkel Original Kitchenware in het leven geroepen. Een shop met design A-merken om heerlijk te kunnen koken en tafelen. Ook dit doe ik in samenwerking met een professioneel, vooruitstrevend team.

Al met al een leuke mix aan producten die elkaar goed aanvullen. Vaak worden (web)winkels gestart vanuit een eigen passie of interesse en dan is het zoveel leuker om die met anderen te delen. Voor mij is het dus ook zo begonnen én het is een soort sport geworden. Een groot deel van m'n producten waren of zijn nog steeds lastig te verkrijgen in locale, regionale winkels en daarom een hele leuke uitdaging om alles veel toegankelijker te krijgen voor een breed publiek.

En hoe verder?

Ik blijf me voornamelijk oriënteren op alles wat te maken heeft met een Healthy & Happy Lifestyle: alledaagse producten die in het verlengde liggen van Gezondheid, ECO, BIO, Voeding, Verzorging, Lekker Koken en Gezellig Tafelen. Dat zijn de pijlers van Blisz Company: de overkoepelende handelsnaam voor Mason Jar Kitchen, Natural Brands en Original Kitchenware. Meer dan dit mag het ook absoluut niet worden: zou niet gezond zijn ;-) Ik mag ook graag nog wat tijd overhouden voor manlief (heeft ook een eigen bedrijf), m'n twee meiden en hond. Focus is hier het grote toverwoord!

Vaak krijg ik de vraag hoe ik dit alles kan combineren. Vooral in het begin is het erg stormachtig geweest en ging ik door totdat ik niet meer wist wat m'n voor- en achterkant was. Dat is knap lastig! Daar leer je veel van: op je voeding letten, meer rust inbouwen, vaker bewegen, focussen en weer meer m'n hart volgen. Nu ben ik beter uitgerust met mensen om me heen waar ik op kan bouwen en mee verder kan. 4 Jaar geleden zat ik nog ieder product zelf online te zetten en dat is nu dankzij de huidige techniek praktisch niet meer nodig. 

Door werkzaam te zijn in de gezondheidsbranche weet ik als geen ander hoe fijn het is of kan zijn wanneer je fit en gezond bent, maar het gevaar van te lang en tot laat in de avond doorgaan blijft op de loer liggen. Daar zal menig vakidioot of zelfstandig ondernemer zich wel in herkennen. Het streven naar een betere leefgewoonte / balans zal wel een struggle for life zijn, denk ik zo ;-)

Hartelijk dank voor je belangstelling en ik hoop dat je snel jouw gewenste producten kan vinden. Follow your Bliss* en veel plezier met shoppen!

Namens Blisz Company, Anita Roelink


* Bliss is afgeleid van ‘ananda’ – een woord uit het Sanskriet en staat voor o.a. gelukzaligheid. Vooral de zin ‘Follow your Bliss’, volg je hart, is in Amerika een populaire filosofie. Deze werd in het begin van de jaren zeventig bedacht door de Amerikaanse schrijver en mytholoog Joseph Campbell.


Onze Services

  Binnen 1-2 werkdagen in huis

Elke bestelling die voor 14.00 uur bij ons binnenkomt, verzenden we nog dezelfde dag. Maar het kan voorkomen dat we het soms net niet halen en daarom houden we max. 2 werkdagen aan.

  Gratis verzenden

Bestellingen vanaf € 50 euro worden gratis verzonden, anders slechts € 4,95 euro binnen NL. Voor onze Belgische zuiderburen is gratis verzenden vanaf € 75 euro en anders € 5,95 euro.

  Geld terug

Bevalt het artikel niet? Als je dit binnen 14 dagen even aangeeft, en daarna terugstuurt, dan krijg je het volledige aankoopbedrag gewoon terug.


  Betrouwbaar

We zijn gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk. Géén addertjes onder het gras en we komen altijd onze beloftes & afspraken na.

  Veilig

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De hele shop is beveiligd met SSL (zie https in de url).

  Klanten eerst!

We hebben alleen bestaansrecht omdat we klanten hebben die graag bij ons kopen. Dat realiseren we ons maar al te goed en daarom is iedere klant, groot en klein, voor ons goud waard. Dit zal je terugzien in onze no-nonsense aanpak, dat we niet moeilijk doen en graag helpen waar we kunnen.


Onze Sites

Natural Brands

Blisz Company is de overkoepelende handelsnaam en tevens een webwarenhuis bomvol met zeer betaalbare keukenartikelen, prachtig Landelijke Servies en decoratie voor in huis en tuin.

Naar de site

Natural Brands

De gezondheidswinkel met Superfood, Biologische voeding, Natuurlijke Cosmetica, Supplementen e.d. In totaal zo'n 40.000 Natuurlijke Reform- en Gezondheidsartikelen!

Naar de site

Mason Jar Kitchen
 

De grootste Mason Jar Shop in Europa - vol met Mason Jars, Weckpotten, Vintage Melkflesjes, vele accessoires & DIY mason jar artikelen. Enjoy!

Naar de site

Original Kitchenware
 

Original Kitchenware heeft betoverend mooie A-merken in design cadeaus en trendy lifestyle producten voor o.a. in de keuken én op tafel. Have Fun!

Naar de site


Scrollen