Wie zijn wij?

Hoe het begon

Hoi! Mijn naam is Anita en ik ben vanuit mijn studie en interesse voor voeding & gezondheid in 2012 de online winkel Superfood Kitchen begonnen. Het assortiment breidde zich behoorlijk snel uit waardoor de naam Superfood Kitchen de lading niet meer dekte. Om die reden is in 2014 de naam Natural Brands in het leven geroepen voor een compleet assortiment aan gezondheids- & reformartikelen (40.000 artikelen). Inmiddels doe ik dit niet meer alleen, maar in samenwerking met m'n leverancier. Een fijn team dat mij voorziet van de allerlaatste, nieuwste artikelen en zorgt dat alle pakketten heel snel en netjes de deur uitgaan.

Ook is er in 2013 een aparte online winkel Mason Jar Kitchen  opgericht: Passie voor Potten ;-) ! De look & feel van deze hippe, vintage inmaakpotten uit Amerika hebben een magische werking: voordat ik het wist had ik het breedste assortiment van Europa aan mason jars en bijbehorende accessoires. Allemaal eigen voorraad en gaat dan ook véél tijd in zitten. Als je me dus zoekt, dan bevind ik me ergens tussen een computerscherm en potten :-)

Als laatste, begin 2015, is nog de webwinkel Original Kitchenware in het leven geroepen. Een shop met design A-merken om heerlijk te kunnen koken en tafelen. Ook dit doe ik in samenwerking met een professioneel, vooruitstrevend team.

Al met al een leuke mix aan producten die elkaar goed aanvullen. Een groot deel van m'n producten waren of zijn nog steeds lastig te verkrijgen in locale, regionale winkels en daarom een hele leuke uitdaging om alles veel toegankelijker te krijgen voor een breed publiek.

En nu?

Voornamelijk blijf ik me oriënteren op alles wat te maken heeft met een Healthy & Happy Lifestyle: alledaagse producten die in het verlengde liggen van Gezondheid, ECO, BIO, Voeding, Verzorging, Duurzaamheid, Lekker Koken en Gezellig Tafelen. Dat zijn de pijlers van Blisz Company: de overkoepelende handelsnaam voor Mason Jar Kitchen, Natural Brands en Original Kitchenware. Meer dan dit mag het ook absoluut niet worden: zou niet gezond zijn ;-) 

Vaak krijg ik de vraag hoe ik dit alles kan combineren met m'n gezin. Vooral in het begin is het erg stormachtig geweest en ging ik door totdat ik niet meer wist wat m'n voor- en achterkant was. Dat is knap lastig! Daar heb ik veel van geleerd: op m'n voeding letten, meer rust inbouwen, vaker bewegen, focussen en weer meer m'n hart volgen.

Door werkzaam te zijn in de gezondheidsbranche weet ik als geen ander hoe fijn het is of kan zijn wanneer je fit en gezond bent. Maar als vakidioot en zelfstandig ondernemer blijft het gevaar loeren dat ik steeds te lang door ga. Gelukkig ben ik nu door de jaren heen veel beter uitgerust met hele fijne mensen om me heen waar ik op kan bouwen en mee verder kan.  


Dank je wel voor je belangstelling en ik hoop dat je snel je gewenste producten kan vinden. Follow your Bliss* en veel plezier met shoppen!

Anita Roelink

Namens Blisz Company, Anita Roelink


* Bliss is afgeleid van ‘ananda’ – een woord uit het Sanskriet en staat voor o.a. gelukzaligheid. Vooral de zin ‘Follow your Bliss’, volg je hart (gevoel, intuïtie), is in Amerika een populaire filosofie. Deze werd in het begin van de jaren zeventig bedacht door de Amerikaanse schrijver en mytholoog Joseph Campbell.


Onze Services

  Binnen 1 werkdag in huis

Elke bestelling die voor 21.00 uur bij ons binnenkomt, verzenden we nog dezelfde dag. Bestellingen op zaterdag en zondag ontvang je op maandag. 

  Gratis verzenden

Bestellingen vanaf € 50 euro worden gratis verzonden. Voor onze Belgische zuiderburen is gratis verzenden vanaf € 75 euro.

  Geld terug

Bevalt het artikel niet? Als je dit binnen 14 dagen even aangeeft, en daarna terugstuurt, dan krijg je het volledige aankoopbedrag gewoon terug.


  Betrouwbaar

We zijn gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk. Géén addertjes onder het gras en we komen altijd onze beloftes & afspraken na.

  Veilig

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De hele shop is beveiligd met SSL (zie https in de url).

  Klanten eerst!

We hebben alleen bestaansrecht omdat we klanten hebben die graag bij ons kopen. Dat realiseren we ons maar al te goed en daarom is iedere klant, groot en klein, voor ons goud waard. Dit zal je terugzien in onze no-nonsense aanpak, dat we niet moeilijk doen en graag helpen waar we kunnen.


Onze Sites

Natural Brands

De gezondheidswinkel met Superfood, Bio-voeding, Natuurlijke Cosmetica, Supplementen e.d. In totaal zo'n 40.000 Natuurlijke Gezondheidsartikelen!

Naar de site

Mason Jar Kitchen

De grootste Mason Jar Shop in Europa - vol met Mason Jars, Weckpotten, Vintage Melkflesjes, vele accessoires & DIY mason jar artikelen. Enjoy!

Naar de site

Original Kitchenware

Original Kitchenware heeft betoverend mooie A-merken in design cadeaus en trendy lifestyle producten voor o.a. in de keuken én op tafel. Have Fun!

Naar de site


Scrollen