Hoe het begon

Hoi! Mijn naam is Anita en ik ben  vanuit mijn studie en interesse voor voeding & gezondheid in 2012 de online winkel Superfood Kitchen begonnen. Het assortiment breidde zich behoorlijk snel uit waardoor de naam Superfood Kitchen de lading niet meer dekte. Om die reden is in 2014 de naam Natural Brands in het leven geroepen voor een compleet assortiment aan gezondheids- & reformartikelen (40.000 artikelen).

Inmiddels doe ik dit niet meer alleen, maar in samenwerking met m'n leverancier. Een fijn team dat mij voorziet van de allerlaatste, nieuwste artikelen en zorgt dat alle pakketten heel snel en netjes de deur uitgaan.

Ook is er in 2013 een aparte online winkel Mason Jar Kitchen  opgericht: Passie voor Potten ;-) ! De look & feel van deze hippe, vintage inmaakpotten uit Amerika hebben een magische werking: voordat ik het wist had ik het breedste assortiment van Europa aan mason jars en bijbehorende accessoires. Allemaal eigen voorraad en gaat dan ook véél tijd in zitten. 

Als laatste, begin 2015, is nog de webwinkel Original Kitchenware in het leven geroepen. Een shop met design A-merken om heerlijk te kunnen koken en tafelen. Ook dit doe ik in samenwerking met een professioneel, vooruitstrevend team.

Al met al een leuke mix aan producten die elkaar goed aanvullen. Een groot deel van m'n producten waren of zijn nog steeds lastig te verkrijgen in locale, regionale winkels en daarom een hele leuke uitdaging om alles veel toegankelijker te krijgen voor een breed publiek.

En nu?

Voornamelijk blijf ik me oriënteren op alledaagse producten die in het verlengde liggen van Gezondheid: ECO, BIO, Voeding, Verzorging, Duurzaamheid, Lekker Koken en Gezellig Tafelen (Ontspanning). Dat zijn de pijlers van Blisz Company: de overkoepelende handelsnaam voor Mason Jar Kitchen, Natural Brands en Original Kitchenware. Meer dan dit mag het ook absoluut niet worden: zou niet gezond zijn ;-) 

Door werkzaam te zijn in de gezondheidsbranche weet ik als geen ander hoe fijn het is of kan zijn wanneer je fit en gezond bent. Als vakidioot en zelfstandig ondernemer moet ik me toch regelmatig op de vingers tikken, omdat ik steeds te lange dagen maak. Gelukkig ben ik nu door de jaren heen beter uitgerust met fijne mensen om me heen waar ik op kan bouwen en Blisz Company verder vorm kan geven in de gekozen richting van een Healthy Lifestyle.

Dank je wel voor je belangstelling en ik hoop dat je snel je gewenste producten kan vinden. Veel plezier met shoppen! 

Anita Roelink

Met vriendelijke groet, Anita Roelink

ONZE SERVICES

Binnen één werkdag in huis

Elke bestelling die voor 21.00 uur bij ons binnenkomt, verzenden we nog dezelfde dag. Bestellingen op zaterdag en zondag ontvang je op maandag. 

Gratis Verzenden

Bestellingen vanaf € 50 euro worden gratis verzonden. Voor onze Belgische zuiderburen is gratis verzenden vanaf € 75 euro.

Geld Terug

Bevalt het artikel niet? Als je dit binnen 14 dagen even aangeeft, en daarna terugstuurt, dan krijg je het volledige aankoopbedrag gewoon terug.

Betrouwbaar

We zijn gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk. Géén addertjes onder het gras en we komen altijd onze beloftes & afspraken na.

Binnen één werkdag in huis

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De hele shop is beveiligd met SSL (zie https in de url).

Binnen één werkdag in huis

We hebben alleen bestaansrecht omdat we klanten hebben die graag bij ons kopen. Dat realiseren we ons maar al te goed en daarom is iedere klant, groot en klein, voor ons goud waard. Dit zal je terugzien in onze no-nonsense aanpak, dat we niet moeilijk doen en graag helpen waar we kunnen.

ONZE WEBWINKELS

Natural Brands

De gezondheidswinkel met Superfood, Bio-voeding, Natuurlijke Cosmetica, Supplementen e.d. In totaal zo'n 40.000 Natuurlijke Gezondheidsartikelen!

Naar de site >

Mason Jar Kitchen

De grootste Mason Jar Shop in Europa - vol met Mason Jars, Weckpotten, Vintage Melkflesjes, vele accessoires & DIY mason jar artikelen. Enjoy!

Naar de site >

Original Kitchenware

De gezondheidswinkel met Superfood, Bio-voeding, Natuurlijke Cosmetica, Supplementen e.d. In totaal zo'n 40.000 Natuurlijke Gezondheidsartikelen!

Naar de site >

Product aan wensenlijst toegevoegd
Producten zijn toegevoegd om te vergelijken

Wanneer je gebruikt maakt van deze site, accepteer je onze Algemene Voorwaarden en Privacy & Cookie beleid. Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

Lees Algemene voorwaarden >   Lees Privacy & Cookie Beleid >  

Copyright © 2010 - 2018 | Foto's en teksten zijn onder voorbehoud.