Productenoverzicht van Damhert

Damhert Glutenvrije Functionele VoedingDamhert Glutenvrije Functionele Voeding

Damhert staat al meer dan 40 jaar voor functionele, gezonde voeding. Het gaat hier om voeding met een ‘functie’, preventief en ondersteunend te gebruiken; een ruim gamma gezonde en vooral lekkere producten! 

Meer

Damhert Glutenvrije Functionele VoedingDamhert voor gezondheids- of fitnessredenen

Vandaag de dag kiest men om verschillende redenen voor functionele voeding: zoals allergieën, diabetes, milieu, kwaliteitszekerheid, groeiende bekommernis om minder zout, vet en suikers. Of het nu om gezondheids- of fitnessredenen gaat, Damhert staat voor een concept om al die verschillende groepen ‘meerwaarde-eters’ te bedienen.

Damhert breed assortiment

Wil je een gezond ontbijt samenstellen, een volledig en evenwichtig middagmaal, een suikervrij tussendoortje of een gezond kopje thee, het kan allemaal. Met brede Damhert assortiment suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, zoutarme, biologische en vegetarische voeding, heeft Damhert voor ieder wat wils! 

Damhert met korting online kopen

De nieuwste producten van Damhert kan je hier bij Naturalbrands.nl online met korting kopen. Gebruik hiervoor de kortingscode van de nieuwsbrief of die je na het schrijven van een productreview ontvangt.

Minder
Damhert | Appelkoekjes 160g
Op voorraad
Lekkers

Damhert | Appelkoekjes 160g

Damhert
950640
€ 2,99
Een verstandig tussendoortje gezoet met appelsap. Low calorie én zoutarm. Individueel verpakt in duopacks, handig om mee te nemen!
Item 1-30 van 154 in totaal item(s)
Product aan wensenlijst toegevoegd
Producten zijn toegevoegd om te vergelijken