Fruit

Alle eetbare bessen vormen het krachtigste superfruit ter wereld, en ook het lekkerste ;-) Je kan denken aan alle gewone bessen, zoals bosbessen, aardbeien, bramen, frambozen en veenbessen (cranberry's). Elke bes heeft zijn eigen ongelooflijke voorraad micronutriënten, maar algemeen kunnen we zeggen dat bessen heel veel vitamines bevatten!....

Alle eetbare bessen vormen het krachtigste superfruit ter wereld, en ook het lekkerste ;-) Je kan denken aan alle gewone bessen, zoals bosbessen, aardbeien, bramen, frambozen en veenbessen (cranberry's). Elke bes heeft zijn eigen ongelooflijke voorraad micronutriënten, maar algemeen kunnen we zeggen dat bessen heel veel vitamines bevatten!. Verse bessen zijn heel kwetsbaar en vaak vrij duur. De bevroren bessen en bessen in poedervorm (gevriesdroogd) zijn een prima alternatief om de kosten te beperken.

Er zijn ook bessen die nog krachtiger zijn voor je gezondheid dan de bovengenoemde bessen: de TOPsuperbessen. Veel van deze superbessen worden nog beschouwd als vreemde exotische producten en zijn vaak wat minder bekend. Ze zijn wel hier in de online schappen te vinden: Acaibessen, Aroniabessen, Camubessen, Gojibessen, Maquibessen en Duindoornbessen (wel uit Europa!).

Naast de bessen kan je ook nog denken aan de Mangoestan (smaakt van aardbei tot perzik of vanille), Noni (scherp en bitter) en de Granaatappel (zoet, zuur en een beetje bitter). De gemakkelijkste manier om deze ware SuperFruits te nuttigen is als voorgeperst sap, bij voorkeur 100% zuiver!

Meer >

Fruit

Scrollen